Header image

Renhold

Fast renhold

Med «fast renhold» menes det renholdet din bedrift har behov for på fast basis - daglig eller ukentlig. Ta best mulig vare på eiendommens verdier og sørg for en ren og trivelig arbeidsplass for dine medarbeidere.

Behovene er forskjellige når man skal gjøre rent alt fra kontormiljøer og produksjonsbedrifter til fly og flyplasser, butikker og storkjøkken. Våre selgere og planlegger vil, sammen med deg som kunde, kartlegge behovet og foreslå renholdsfrekvenser og omfang tilpasset din bedrift.

Oppgaver som enkel blomsterstell/vanning, ta ut og inn fra oppvaskmaskin, rydding av møterom etc. er også arbeidsoppgaver som inngår i «daglig renhold» hos mange av våre kunder.

Våre dyktige medarbeidere sørger for at avtalt arbeid utføres til rett tid. Gjennom avtalte kvalitetskontroller sikrer vi at leveransen over tid holder ønsket kvalitetsnivå.

Temporært renhold

«Temporært renhold» er det du har behov for å få utført ut over «fast renhold». Dette er arbeid som hovedrengjøring (nedvask), vinduspuss, tepperens, fasaderengjøring, gulvbehandling og liknende. Temporært renhold kan man velge å legge inn i faste frekvenser eller få utført på bestilling ved behov.

Renholds tjenester

Se renholds tjenester